lördag 12 mars 2011

Utgång

Igår blev det utgång och roligheter med Annika då :) Kom väl hem vid halv tre tiden sen gick det väldigt fort att somna. Ställde klockan på halv tio och sen var det bara att pallra sig upp. Skjussade Annika till stationen vid ett och sen bar det iväg till stallet. Blev att rida Hagbyholm-rundan idag igen (ca 1h) och häst var kanonfin! MASSOR med energi men det är ju bara bra, och magen börjar bli mindre och mindre (Y)!
Släppte ut häst utan täcke efter ridturen i det finfina vädret och han ställde sig direkt i solen och bara njöt, sköönt!

Sen blev det att skynda sig hem till klockan fyra, för då började hockeymatchen på tv, och JAAAAAAAAA!!! Brynäs vann i förlängningen, fyfan vad skönt! :) Gladcheyy!

Imorgon blir det nog att rida ut på en längre tur och låta hästen galoppera av sig lite, blev ingen träning i helgen heller för Livia skulle iväg och tävla. Men vi tar de nästa istället:)
Ska även åka till Glada Hästen i Spiltan med Ninio den 20onde, alltså nästa söndag och prova ut nya sadlar på honom, hoppas vi hittar nån som passar och slipper lägga ut massa pengar på mellanskillnad osv, så jag äntligen kan köpa mina nya ridstövlar!!!! :)


ca 3000:- Richmond High Rider


& så bjuder vi väl på en vimmelbild på Annika och mig från kvällen :)

Inga kommentarer: